Så jag var iväg och tränade ett litet ”discopass” fredagen till ära. Jag brukar vanligtvis inte träna på helgen eftersom jag ofta festar fredag+lördag… Men idag var det lugnt och jag kände för att vara hälsosam! Ska iväg på en större fest imorgon också så då kommer det bli en del av det goda…

95 kg i bänkpress, rekord!

Jag har tränat på gym i cirka 2 år nu. Var inte extremt seriös i början men har blivit det mer och mer på senast. Iaf den roligaste övningen är bänkpress tycker jag. Det är även kul att sätta upp olika mål med träningen tycker jag och mitt ”drömmål” är att maxa 100kg i bänkpress. Alltså 1 rep max.

Idag när jag tränade så kände jag att jag var i bra form så vi slängde på 95 pannor. Såklart hade jag en kompis som passade, hade aldrig vågat annars. Det var riktigt tungt och det kändes som det tog typ 10 sekunder men till slut fick jag upp stången helt själv. Jag klarade 92,5kg i våras, har testat 95 en gång innan men lyckades inte då.

Kosttillskott, kanske BCAA?

Jag har börjat använda mer och mer kosttillskott och har fått för mig att det ändå gör en viss skillnad. Först hade jag bara vanligt whey 80 proteinpulver, men nu kör jag EAA eller BCAA (aminosyror), kreatin och PWO. Jag läste nyss en ny artikel om just BCAA på kosttillskottguiden och det verkar ju som ett bra val att köra det. Tror jag ska testa Aldrig Vila BCAA nästa gång, älskar Coca Cola.

Nästa mål med träningen

träningsmål

Även om jag inte är ute efter att bli stark främst, är det kul och motiverande att ha målsättningar. Mitt nästa mål är nu 97,5kg i bänkpress. Självklart är ju 100 det stora målet, men jag gillar att dela upp saker i mindre delar.

Nu ska jag fira med lite chips, cola och en film 🙂

Hörs!