Varmt välkomna till mitt crib på internet!

Mitt namn är Henrik, jag är 23 år och bor i Göteborg.

Mina intressen

Det jag kommer att blogga om är såklart mina intressen men även allmänna saker som händer i vardagen.

Musik

Ett av mina största intressen är musiken. Jag började spela gitarr när jag var 8 år och sen har det bara blivit mer och mer för varje år i stort sett…

hardstyle

Har spelat gitarr, bas och trummor i olika band under högstadie och gymnasietiden. De senaste åren har jag dock fastnat rejält för diverse elektronisk musik. Just nu är det främst Hardstyle jag gillar och jobbar med. Ett av mina favoritband och förebilder är svenska Wasted Penguinz.

Jag har skapat min egen elektroniska musik i drygt 2 år. Helt ärligt är det mycket svårare än att spela instrument tycker jag! Jag är fortfarande inte så bra att jag känner mig ”värd” att bli känd och nå ut brett med mina låtar. Men det är definitivt en stor dröm jag har, att kunna leva och nå ut med min musik. Jag vill väcka känslor och sprida glädje med musiken!

Träning

Som de flesta andra i dagens samhälle tränar jag en del! Spelade handboll på ganska hög nivå tills jag var 21 men tröttnade lite på det. Nuförtiden är det gymmet som är mitt största intresse. Mitt fokus är dels på att bli stor och stark, men även att vara ”funktionell” och rörlig. Alltså inte bara vara stark i övningar på gymmet utan även i ”vardagslivet”. Jag vill kunna klättra upp för ett rep, göra höga upphopp till exempel. Jag kommer ställa upp i toughest i oktober för övrigt.

Vill ni komma i kontakt med mig är min email: svar@iamhenrik.com