Jag har länge funderat på att köpa ett elektroniskt trumset. Jag älskar verkligen att spela trummor och spelade ganska seriöst i ett rockband när jag gick på gymnasiet. Jag hade då ett eget trumset nere i källaren i familjens hus. Vi bodde på landet så jag störde ingen (förutom morsan och farsan…) när jag spelade. Nu bor jag i en lägenhet och det funkar ju såklart inte med ett vanligt trumset här. Därför har jag länge funderat på ett elektroniskt trumset. Det är tyvärr inte riktigt samma sak och de är ganska dyra också, men det hade ändå varit kul.

Lufttrummor?

Jag läste runt lite om digitala trummor här och kom över ett riktigt sjukt Youtube klipp som jag bara måste dela med mig av!

Alla har vi väl spelat lufttrummor (och luftgitarr) till bra låtar etc. men tydligen kan man göra det med riktigt ljud också! Först trodde jag inte det var sant, men kolla klippet nedanför, helt sjukt häftigt!